Personal training

Debsports geeft trainingen op verschillende niveau `s, van recreatieve sporter tot topsporter iedereen kan terecht bij ons!  Wil je 1 op 1 trainen met een persoonlijke coach; dan wordt er samen met je een plan van aanpak gemaakt aan de hand van een POP (persoonlijk ontwikkelingsplan). Met dit plan kun je doelgericht trainen en wordt er zorg gedragen dat jij je doelen gaat behalen.
Liever toch in groepsverband trainen, ook hiervoor zijn genoeg mogelijkheden! Debsports biedt verschillende trainingen in groepsverband aan. Heb jij zelf een clubje, vereniging of je wil dat je personeel fitter wordt. Vraag naar de mogelijkheden bij Debsports voor een passende training die bij jullie past.

Trainingsaanbod

Riders Workout:
De Riders Workout is een training die op donderdagavond ( 19.30-20.30 uur) wordt gegeven door Debsports. Dit is een speciaal samengestelde workout voor ruiters. Hier wordt speciaal aandacht gegeven aan de rompstabiliteit in combinatie met conditie en kracht. Tijdens deze training wordt ook aandacht gegeven aan ademhalingsoefeningen om ervoor te zorgen dat de ruiters leren een betere concentratie en focus te houden in trainingen en wedstrijden.

Goodmorning Workout:
Deze workout wordt gegeven op vrijdagochtend van 8.30 – 9.30 uur. Iedereen kan met deze training starten! In de zomermaanden trainen we lekker buiten. De training bestaat uit oefeningen die ervoor zorgen dat je lichaam in balans komt. Een gedegen spieropbouw en conditie. Heerlijk de dag beginnen met een heerlijke workout en tijd voor jezelf!

Hardlopen opbouw 5 km:
Wil jij starten met hardlopen, rustig en goed opbouwen naar 5 km dan is dit de perfecte training voor je. Op zaterdagochtend om 9.00 uur beginnen we met een warming up en lopen dan heerlijk in het natuurgebied `T ham een rondje van 5km. De training duurt 1 uur.

Wil je meer informatie over een van deze trainingen of een vrijblijvend gesprek? Aarzel niet en neem snel contact met ons op.