Referenties

Voor

Sinds maart 2018 ben ik begonnen met sporten bij Debsports. Ik realiseerde me steeds meer dat ik niet alles uit mijn paard kon halen wat erin zit, mede omdat ik zelf geen goede conditie had. Verder vond ik mijn eigen houding ook niet altijd iets om over naar huis te schrijven. Tijdens de workout is er persoonlijke aandacht voor je, er worden afwisselende oefeningen aangeboden met verschillende doeleinden en het is gewoonweg een gezellig groepje!.
Inmiddels zijn we alweer bijna een jaar verder en ik merk zo ontzettend veel verbetering! Mijn conditie is een heel stuk beter, ik kan mijn eigen houding makkelijker corrigeren en ik kan steeds makkelijker zitten op mijn paard.
Inmiddels heb ik ook een coaching samen met mijn paard gedaan bij Debsports, mijn paard kan veel spanning opbouwen tijdens het rijden, mede hiervoor heb ik hele fijne tips gekregen van Debby hoe ik daar als ruiter het beste mee kan omgaan.
Je kunt met je eigen houding en ademhaling namelijk al veel voorkomen bij een sensibel paard. Punten die in mijn houding verbetert kunnen worden, wordt nu extra aandacht aan besteed tijdens de workout.

Ik raad dan ook iedereen aan om niet alleen aandacht te besteden aan de souplesse en conditie van je paard,maar ook aan jezelf.
Het levert zoveel op!

Lian Jacobs

Na